ارائه ۳ هزار مراقبت تخصصی پرستاری در بخش پست پارتوم در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵
رئیس مرکز آموزشی درمانی حافظ، از ارائه ۳هزار خدمات و مراقبتهای تخصصی پرستاری در بخش پست پارتوم طی سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد.
_1.jpg)
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی حافظ، دکتر«شقایق مرادی» رئیس این مرکز با اشاره به عملکرد سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵ بخشهای پست پارتوم و فتوتراپی، گفت: بخش پست پارتوم این مرکز با ظرفیت ۲۶ تخت بزرگسال و ۲۰ کات نوزاد و بخش فتوتراپی نیز با هشت دستگاه فتوتراپی، به منظور ارائه خدمات تخصصی به مادران و نوزادان، آماده خدمترسانی است.
وی با بیان اینکه در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۵، تعداد مراقبتهای تخصصی پرستاری ارائه شده به مادران پس از سزارین افزایش یافته است، افزود: در این مدت، مراقبتهای تخصصی پرستاری به ۹۱۶ مادر پس از سزارین ارائه شد که این میزان در مقایسه با ۸۵۱ مادر در سه ماهه چهارم سال ۱۴۰۴، افزایش داشته است.
رئیس بیمارستان ادامه داد: همچنین در سه ماهه نخست سال جاری، ۳۱۰ مادر پس از زایمان طبیعی از مراقبتهای تخصصی پرستاری بهرهمند شدند که این تعداد در سه ماهه چهارم سال گذشته ۲۵۴ مادر بوده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات تخصصی به نوزادان، اظهار کرد: در این مدت، مراقبتهای تخصصی پرستاری به یکهزار و ۳۷ نوزاد حاصل از سزارین و ۳۱۹ نوزاد حاصل از زایمان طبیعی ارائه شده است.
او همچنین از ارائه مراقبتهای تخصصی پرستاری به ۱۱۸ نوزاد دوقلو و هفت نوزاد سهقلو خبر داد و گفت: در بخش فتوتراپی نیز از ۲۱۳ نوزاد نیازمند مراقبتهای تخصصی تحت فتوتراپی، مراقبت و درمان لازم انجام شده است.
رئیس این مرکز درمانی، آموزش و پیگیری وضعیت مادران و نوزادان پس از ترخیص را از دیگر اقدامات این مجموعه عنوان کرد و افزود: در راستای تداوم مراقبتها پس از ترخیص، با ۱۹۴ مادر پرخطر و ۱۴۵ مادر دارای نوزاد بستری در بخش فتوتراپی، تماس تلفنی برقرار و آموزشهای لازم پیگیری شده است.
دکتر«شقایق مرادی» در پایان، با قدردانی از تلاشهای کارکنان بخشهای پست پارتوم و فتوتراپی، از افزایش اثربخشی آموزش به بیمار خبر داد و گفت: اثربخشی آموزشهای ارائه شده به بیماران از ۷۳ درصد به ۸۰ درصد افزایش یافته است که این موضوع بیانگر توجه ویژه به آموزش صحیح و توانمندسازی مادران برای مراقبت از خود و نوزاد پس از ترخیص است./قاسمی
پایان خبر
نظر دهید